Info website

DISCLAIMER en COPYRIGHT

De teksten op deze website worden met de uiterste zorgvuldigheid opgesteld. EHBO Vereniging Heerlen is echter op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade voortvloeiende uit foute informatie op en/of het gebruik van de website. De gegevens van en over EHBO Vereniging Heerlen op deze website, zijn bedoeld om aan belangstellenden algemene informatie over EHBO Vereniging Heerlen te verstrekken. Aan deze informatie en gegevens kunnen echter geen rechten worden ontleend.

EHBO Vereniging Heerlen heeft op haar website links geplaatst naar websites van derden. EHBO Vereniging Heerlen is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van die websites. EHBO Vereniging Heerlen plaatst dergelijke links enkel voor het gemak van de bezoeker van onze website zonder daarmee de inhoud van de externe website blindelings te onderschrijven.

Copyright Frenk Kuijpers, EHBO Vereniging Heerlen. Alle rechten voorbehouden.


Voor vragen, opmerkingen of eventuele tips met betrekking tot deze website, kunt u een e-mail sturen naar de webmaster.

Ook zou ik het op prijs stellen als u mij een e-mail stuurt wanneer u ergens op deze website een fout ontdekt, bijvoorbeeld: een ontbrekende afbeelding, een link die niet werkt, een spelfout, enz. Ik zal een eventuele fout dan zo spoedig mogelijk corrigeren.

Webmaster:
Frenk Kuijpers, webmaster@ehboheerlen.nl

 

Deze website is het best te bekijken bij een minimale beeldschermresolutie van 1024 x 768 met een normale tekengrootte.